print


تکلیف محل دفن نخاله ساختمانی سرعین مشخص شود

w w w . s h a h r k h a n . i r
زباله
فرماندار شهرستان سرعین گفت:گاها شاهد عدم رعایت مدیریت پسماند در سطح شهرستان هستیم که حفاظت محیط زیست شهرستان در‌ برخورد با تخلف و عدم‌ اجرای قوانین هیچ‌گونه‌ مسامحه نکرده و مراتب را به مراجع قضایی ارجاع دهد.
حسن حسن پور اظهار داشت: زباله یکی از چالش‌های شهرستان سرعین است که باید با قوت هر چه تمام‌تر در حل آن اهتمام شود.
وی افزود: گاها شاهد عدم رعایت مدیریت پسماند در سطح شهرستان هستیم که حفاظت محیط زیست شهرستان در‌ برخورد با تخلف و عدم‌ اجرای قوانین هیچ‌گونه‌ مسامحه نکرده و مراتب را به مراجع قضایی ارجاع دهد.
فرماندار سرعین گفت: سرعین شهری است که به تناسب ساخت و سازی که در آن انجام می‌شود، تولید نخاله دارد که باید تعیین محل مناسب جهت دپوی نخاله‌های ساختمانی در اولویت شهرداری قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: با توجه به اقدامات قبلی کارگروه پسماند، فرمانداری از عملکرد شهرداری در مباحث پسماند و نخاله گله‌مند بوده و از تاخیر در اقدام آن‌ها انتقاد دارد.
حسن پور گفت: موضوع‌ مدیریت پسماند و نخاله شهر سرعین از موضوع پل کمربندی سرعین مهم‌تر است و تا ۲۰ روز آینده تکلیف محل نخاله‌های ساختمانی مشخص شود.

شماره خبر : 25312 - دوشنبه 8 اردیبهشت 1399 ساعت 19:23:14
1400 copyright.