print


از محلات ۱۳ گانه تا سرچم و حیران؛ دولت یازدهم به راه آهن اردبیل جفا کرد

w w w . s h a h r k h a n . i r

 

راه آهن

 

نیکزاد، نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی در دیدار وزیر راه با نماینده ولی فقیه در استان گفت: از جمله پروژه‌های مهم استان اردبیل راه آهن است که ۵ سال و نیم راکد بود، راغبیم پروژه در دولت آقای روحانی افتتاح شود اما در این پروژه جفا کردند.

راه آهن تامین مالی شده اما دولت روحانی با وقفه ۵ ساله به آن جفا کرد، انتظار می‌رود ۱۰۰ کیلومتر از سمت اردبیل ریل گذاری شود، امسال عملیات زیرسازی خاتمه یافته و ۷ ایستگاه احداث شود تا سال آینده به بهره‌برداری برسانیم.

احداث ۴ خطه سرچم هم ضروری است و نباید هم دولت کار کند و هم این جاده قتلگاه شناخته شود، با توجه به اینکه در استان‌های زنجان و آذربایجان شرقی انگیزه ای برای نگه داری مسیر سرچم نیست، انتظار داریم با اختصاص ماشین آلات نگه داری به اردبیل سپرده شود.

نیکزاد خواستار تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبار کلور- درام شد و افزود: همچنین انتظار داریم تونل دوم حیران کلنگ زنی شود.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی خواستار تخصیص ۳ هزار میلیارد ریال وام بافت فرسوده به محلات ۱۳ گانه اردبیل شد و گفت: تجهیز باند فرودگاه شهریور ماه به اتمام می‌رسد و به پروازهای تهران اضافه می‌شود و انتظار داریم روشنایی باند هم اجرا شود.


شماره خبر : 28485 - یکشنبه 25 خرداد 1399 ساعت 16:23:04
1400 copyright.