print


نوشیدنی دست ساز توسط پسر نخبه جان دوستش را گرفت

w w w . s h a h r k h a n . i r

دادگاه

شهرخوان: ظهر ۱۷خرداد پسری جوان با اورژانس تماس گرفت و گفت: خواستم سوار ماشینم شوم که چشمم به پسری در پارکینگ افتاد که از هوش رفته بود.

پس از تماس وی اورژانس راهی محل شد و پسر جوان را به بیمارستان انتقال داد اما او به کام مرگ رفت و چون علت مرگ مشخص نبود و ماجرا مشکوک به‌نظر می‌رسید موضوع به قاضی جنایی تهران گزارش شد.

در ادامه تحقیقات مشخص شد که متوفی فوق لیسانس و نخبه است. او در مقطع دکتری در دانشگاه آمریکا پذیرش گرفته و قرار بود ۲ هفته آینده به این کشور برود اما به طرز اسرارآمیزی جانش را از دست داد.

در ادامه مأموران دریافتند که متوفی آخرین بار خانه دوستش مهمان بوده است و فردی که با اورژانس تماس گرفته دوست او بوده است.
در ادامه دوست وی در دادسرای جنایی مورد تحقیق قرار گرفت که چنین گفت: من و متوفی از دوران دبیرستان باهم دوست و همکلاسی بودیم و هر۲ فوق لیسانس شیمی داشتیم.

او از یکی از دانشگاه‌های آمریکا برای مقطع دکتری پذیرش گرفته و قرار بود به‌زودی به آنجا برود. وی درباره روز حادثه گفت: آن روز او به دیدن من آمد و من با ماده کلروفرم نوشیدنی درست کرده بودم و آن را درون بطری یکی از آبمیوه‌های معروف ریخته بودم.

هنگام تحصیل من در آزمایشگاه از بوی کلروفرم خوشم می‌آمد و از روی کنجکاوی با آن نوشیدنی درست کرده بودم.

وقتی او وارد شد بدون آنکه بداند داخل بطری آبمیوه چه چیزی است آن را برداشت و مقداری نوشید. من به او نگفتم که داخل بطری چه چیزی است و او چند لحظه بعد حالش بد شد. او را بغل کردم و با آسانسور به پارکینگ بردم.

می‌خواستم با ماشین او را به بیمارستان ببرم اما نتوانستم و با اورژانس تماس گرفتم اما در نهایت او جانش را از دست داد.
براساس این گزارش تحقیقات در این خصوص در دادسرای امور جنایی تهران ادامه دارد.


شماره خبر : 29223 - سه‌شنبه 3 تیر 1399 ساعت 23:04:52
1400 copyright.