print


شهرداری چرا بسیاری از مصوبات شورا را عمل نکرده است؟

w w w . s h a h r k h a n . i r

یعقوب هاشمی

یعقوب هاشمی در جلسه رسمی شورای شهر اردبیل با گلایه از عدم اجرای مصوبات شورای شهر اردبیل از طرف شهرداری گفت: شهرداری اردبیل در این سه سال اکثر مصوبات شورای شهر را اجرا نکرده و همچنان معلق و بی‌سرانجام مانده است.

مهندس هاشمی با تاکید بر ضرورت اجرای مدیریت یکپارچه شهری اظهار کرد: آب و فاضلاب شهری در این زمینه همراهی خوبی رابا شورا و شهرداری داشته و بخش عظیمی از تعهدات خود را در قالب اجرا و توسعه فاضلاب و انشعابات آب انجام داده است.

وی خاطرنشان کرد: به جای ایرادگیری از آب و فاضلاب بهتر است شهردار منتخب خودمان را مورد بازخواست قرار دهیم که در این سه سال به بسیاری از مصوبات شورا عمل نکرده و یا نسبت به آن بی‌توجهی کرده است.

هاشمی افزود: سوال ما این است که چرا شهرداری بسیاری از این مصوبات را عمل نکرده و همچنان مردم انتظار دارند در مناطق مختلف شهر توسعه و امر عمران و آبادانی با قوت ادامه یابد.


شماره خبر : 29897 - چهارشنبه 11 تیر 1399 ساعت 22:30:48
1400 copyright.