print


ثبت ۴۵۱ مورد خشونت در مدارس اردبیل

w w w . s h a h r k h a n . i r

دانش آموز مدرسه

احمد ناصری با بیان اینکه عمدتاً از مدارس حاشیه شهر گزارشات نزاع و درگیری دانش آموزی گزارش شده، افزود: در بحث کودک آزاری نیز طبق گزارشات به دست آمده ۳۸۵ مورد در سال گذشته و سال جاری بوده که نیازمند توجه اساسی به این مسئله هم از سوی آموزش و پرورش و هم نهادهای مرتبط است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: با بررسی‌هایی که توسط اداره کل آموزش و پرورش در سطح استان انجام شده آمار نزاع و درگیری بین دانش آموزان در سالهای اخیر نسبت به سالهای گذشته کاهش چشمگیری داشته و این نشان از تأثیر برنامه‌های فرهنگی در بین دانش آموزان دارد که بر این اساس در تلاشیم تا برنامه‌های فرهنگی و آگاهسازی را بیش از پیش در مدارس نهادینه کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل عنوان کرد: ۴۵۱ مورد خشونت منجر به جراحت در بین دانش آموزان استان ثبت و از این تعداد ۱۷۰ مورد منجر به انتقال دانش آموز به مراکز درمانی شده که ۷۰ درصد این آمار شامل دانش آموز می شود.


شماره خبر : 30360 - چهارشنبه 18 تیر 1399 ساعت 14:01:53
1400 copyright.