print


سیستم مالیاتی هوشمندسازی می شود

w w w . s h a h r k h a n . i r
کارت بانک
مدیر کل امور مالیاتی استان اردبیل با قبادی فرماندار بیله سوار در فرمانداری شهرستان بیله سوار دیدار کرد.
قبادی فرماندار بیله سوار ضمن تبریک حسن انتخاب آقای قلی زاده به سمت مدیر کل امور مالیاتی استان اردبیل سهم عوارض وصولی از محل مالیات بر ارزش افزوده را در امر توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور بسیار حائز اهمیت دانسته خواستار روشنگری موضوع جهت اقناع افکار عمومی به منظور مشارکت در تامین درآمدهای مالیاتی شده افزود: اگر مردم از کم و کیف درآمدهای مالیاتی و نحوه توزیع مجدد آن در سطح جامعه مطلع شونددر پرداخت آن مشارکت جدی خواهند داشت و باید طوری فرهنگ‌سازی کنیم تا مردم پرداخت مالیات برای تامین هزینه های ضروری جامعه را امری واجب بدانند.
در این دیدار قلی زاده مدیرکل امور مالیاتی، فرهنگ سازی مالیاتی را در امر تحقق درآمدهای مالیاتی مهم دانسته هوشمند سازی سیستم مالیاتی کشور را از اولویت های سازمان امور مالیاتی کشور در سال جاری اعلام نموده اظهار امیدواری کردند با بهره مندی از سیستم هوشمند بتوانیم بخشی از مطالبات جامعه در زمینه عدالت مالیاتی را محقق نماییم.
وی در ادامه به اقدامات صورت گرفته در زمینه دریافت مالیات هوشمند پرداخته و اجرای طرح جامع مالیاتی را پیش فرض اجرای مناسب این طرح دانست. مدیر کل امور مالیاتی بهره‌گیری از منابع انسانی جوان با دانش فنی و تجربه و سوابق کاری بالا را پشتوانه اجرایی این طرح دانسته و اظهار داشت با استفاده از توانمندی های همکاران زمینه برای اجرای مالیات هوشمند فراهم شده است.

 


شماره خبر : 30475 - پنج‌شنبه 19 تیر 1399 ساعت 12:38:23
1400 copyright.