ایستگاه سوم آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری احداث می شود

مهندس رحمت انوری آذر شهردار مشگین شهر تصریح کرد: به منظور توسعه خدمات رسانی و افزایش خدمات ایمنی و آتش نشانی به شهروندان ایستگاه سوم اداره آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشگین شهر در محدوده حسنعلی دره سی جنب ساختمان مدیریت احداث می شود.
شهردار مشگین شهر تصریح کرد: سعی ما بر این است تا ضمن احداث ساختمان و فراهم کردن تجهیزات، زمان ساخت این پروژه را نیز کاهش داده و در زودتر از زمان مقرر این پروژه مهم را به مرحله بهرهبرداری برسانیم.
وی در پایان اظهار داشت: دو ایستگاه آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشگین شهر به صورت شبانهروزی آماده ارائه خدمات به شهروندان هستند و امداد خواهان میتوانند از طریق سامانه تلفنی ۱۲۵ در مواقع وقوع حادثه به آتشنشانی اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن آتشنشانان را کنار خود داشته باشند.
شماره خبر : 31758 - چهارشنبه 1 مرداد 1399 ساعت 11:54:00
1400 copyright.
