print


راه آهن اردبیل- میانه از خلخال و کوثر عبور می‌کند

w w w . s h a h r k h a n . i r
راه آهن
بهنام‌جو تصریح کرد: راه آهن اردبیل- میانه از خلخال و کوثر عبور می‌کند و سه شهرستان استان به راه آهن دسترسی پیدا خواهند کرد و با اجرای اتصال خط آهن اردبیل به پارس آباد، تمامی شهرستان‌های استان از مزیت دسترسی به راه آهن بهره‌مند خواهند شد.
وی در خصوص پروژه پایاب خداآفرین بیان کرد: در پنج سال اخیر ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای این پروژه  هزینه شده که به قیمت روز نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد تومان است و یک هزار و۴۰۰ میلیارد تومان دیگر لازم دارد تا ۴۲ هزار از اراضی دیم به اراضی آبی تبدیل شود.
استاندار اردبیل ادامه داد: در سفر رییس سازمان برنامه و بودجه به اردبیل، ۲۵۰ میلیارد برای آب و ۱۵۰ میلیارد برای کشاورزی علاوه بر اعتبار قبلی اختصاص یافت که حدود ۱۳ هزار هکتار از اراضی را پوشش خواهد داد.
وی اظهار کرد: با توجه به محدودیت مالی دولت و عدم  امکان تامین منابع مالی برای پروژه‌های نیمه‌تمام، استان اردبیل از اجرای ماده ۲۳ مستثنی شده است و ماده ۵۶ فرصت تامین سرمایه‌ای است که جاده‌های شمال و جنوب استان نیز در آن گنجانده شده است.

شماره خبر : 34278 - جمعه 31 مرداد 1399 ساعت 01:51:02
1400 copyright.