print


ایجاد گمرک مرزی در ارشق کارساز است

w w w . s h a h r k h a n . i r

گمرک

محمود عباس‌زاده در جریان بازدید معاون وزیر امور خارجه از نوار مرزی شهرستان مشگین‌شهر اظهارداشت: وزارت کشور و وزارت امور خارجه برای ایجاد گمرگ در این بخش هیچ مشکلی ندارند اما وزارت امور خارجه و سفارت ایران در باکو باید نسبت به جلب رضایت طرف آذری تلاش کنند.

وی همچنین با اشاره به تولید سالانه بیش از ۷۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی و زراعی در این شهرستان افزود: وجود کاروانسرای قانلو بولاغ در این منطقه نشانگر مراودات تاریخی شهرستان مشگین‌شهر با جمهوری آذربایجان است.

وی گفت: قرار گرفتن کاروانسرای مرزی قانلو بولاغ در کنار اتوبان اردبیل – گرمی و فاصله اندک آن با مرکز استان ظرفیت بسیار خوبی برای ایجاد گمرک می‌باشد.

وی بیان کرد: مناسبات بی‌نظیر تاریخی ، عاطفی و فرهنگی استان اردبیل با کشور آذربایجان ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه این منطقه است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و روابط خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحریم غرب نیز گفت: در شرایط تحریم ارتباط عاطفی شهروندان استان اردبیل با جمهوری آذربایجان می‌تواند مبنای ارتباط اقتصادی موثری باشد.


شماره خبر : 34947 - جمعه 7 شهریور 1399 ساعت 11:41:24
1400 copyright.