print


لزوم اطلاع‌رسانی اشتغال ایجاد شده توسط دستگاه‌های اجرایی

w w w . s h a h r k h a n . i r

مسعود امامی یگانه

 

مسعود امامی یگانه بر لزوم اطلاع‌رسانی اشتغال ایجاد شده توسط دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد و گفت: مسوولان دستگاه‌های اجرایی باید تعهد اشتغال ایجاد شده دستگاه خود را به صورت مشخص و با مستند ارائه دهند.

فرماندار اردبیل با بیان اینکه اردبیل ظرفیت بالایی در طرح‌های مشاغل خانگی دارد، ادامه داد: با رایزنی‌های انجام شده سهم شهرستان در تسهیلات مشاغل خانگی را افزایش خواهیم داد.

به گفته وی اردبیل با ظرفیت اشتغال در حوزه کسب و کارهای خانگی و مشاغل خرد و نیز اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار و تعامل و هم افزایی بیشتر می‌تواند به استان‌سرآمد در مشاغل خانگی تبدیل شود.

امامی اضافه کرد: در مجموع قرار است با اجرای طرح‌های توانمندسازی ۱۰۲ نفر از زنان سرپرست خانوار و در طرح نوین توسعه مشاغل خانگی ۲ هزار نفر در استان اردبیل در قالب مشاغل خانگی ساماندهی و وارد چرخه بازار کار و اشتغال شوند.


شماره خبر : 36149 - یکشنبه 23 شهریور 1399 ساعت 16:54:46
1400 copyright.