print


خرید و فروش شهرک‌های صنعتی اردبیل در سایت‌های اینترنتی ممنوع شد

w w w . s h a h r k h a n . i r

شهرک صنعتی

محمد اهلی ‌در جلسه هماهنگی وضعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی اردبیل اظهار داشت:  با هدف جلوگیری از هر گونه کلاهبرداری خرید و فروش شهرک‌های صنعتی اردبیل در سایت‌های اینترنتی ممنوع اعلام شد.

وی با اشاره به این که خرید و فروش در سایت‌های اینترنتی سبب اختلال در روند سرمایه‌گذاری می‌شود گفت: در این زمینه نیاز است با کوتاه کردن دست دلالان و سودجویان از افزایش جرائم اقتصادی جلوگیری به عمل آورده و از انتقال مال غیر هم خودداری کنیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل گفت: در راستای واگذاری زمین شهرک‌های صنعتی نیاز است قرارداد حق بهره‌برداری از زمین, اعیانی و تأسیسات با متقاضیان شهرک‌های صنعتی اقدام شود تا به صورت قانونی زمین در اختیار صاحبان سرمایه قرار گیرد.

اهلی ادامه داد: با توجه به این که برخی عملیات سوداگرانه و سفته‌بازی‌ها در این راستا انجام می‌شود نیاز است انتقال قطعی سند پس از انجام برخی تعهدات اعم از پایان کار ساختمانی، اخذ پروانه بهره‌برداری، تسویه حساب مالی و پرداخت قیمت ملک انجام شود.


شماره خبر : 36720 - چهارشنبه 2 مهر 1399 ساعت 14:31:59
1400 copyright.