۵۰۰ واحد مسکونی به متقاضیان واجد شرایط مسکن ملی واگذار خواهد شد

اکبر صمدی در جلسه شورای مسکن که با حضور معاونان اداره کل راه و شهرسازی استان و شهردار مشگین شهر برگزار شد، اظهار کرد: در راستای طرح ملی تولید و عرضه مسکن، در فاز اول این پروژه در شهرستان مشگین شهر ۵۰۰ واحد مسکونی در زمینی به مساحت ده هزار مترمربع احداث و در اختیار متقاضیان قرار میگیرد.
وی افزود: در فاز بعدی نیز پس از انجام تشریفات قانونی و تغییر کاربری زمینهای ملی و دولتی ۵۰۰ واحد مسکونی دیگر نیز احداث و به متقاضیان واجد شرایط واگذار خواهد شد.
فرماندار مشگین شهر تصریح کرد: مسکن ملی تاکنون در شهرستان مشگین شهر اجرایی نشده است و با پیگیریها و برگزاری جلسات متعدد با کارگروه مسکن استان، از سه مورد زمینهای پیشنهادی، در مرحله اول در دو زمین، هر کدام ۲۵۰ واحد مسکونی مورد توافق قرار گرفت.
وی گفت: بعد از اجرایی شدن مرحله اول، در مرحله دوم نیز ۵۰۰ واحد مسکونی در محدود شهر مشگین شهر در اختیار متقاضیان مسکن ملی قرار میگیرد.
