print


قدردانی فرمانده سپاه اردبیل از مدافعان سلامت / مانند رزمندگان‌ ۸ سال دفاع مقدس جهادی پای کار آمده‌اید

w w w . s h a h r k h a n . i r

سپاه پاسداران

سردار جلیل بابازاده پیش از ظهر امروز در مراسم بازدید مدافعان سلامت از نمایشگاه رزمی – فرهنگی دفاع مقدس در اردبیل اظهار داشت: تلاش و روحیه جهادی مدافعان سلامت یاد روزهای جوانی را برای ما تداعی می‌کند که با روحیه ایثار و شهادت وارد میدان شده‌اند و احساس می‌کنیم در سنگر فعلی علاوه بر وظیفه روحیه مضاعف ایثارگری در بین رزمندگان وجود دارد.

وی افزود: هر کار مقدسی در هر سنگری به نفع حفظ کیان و ناموس کشور باشد و به عزت و شرافت انسان‌ها کمک کند تا با سلامتی و مسائل اعتقادی و علمی را دربرگیرد هیچ فرقی با هشت سال دفاع مقدس ندارد و در این زمینه کار مدافعان سلامت به همین مثابه است.

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل بیان کرد: دفاع باید جانانه باشد تا مقدس شود و در این زمینه مدافعان سلامت در سنگرهای مبارزه با ویروس کووید – ۱۹ شبانه‌روز سخت در تلاش هستند که این روحیه جهادی و فداکاری‌ها نباید فراموش شود.

بابازاده ادامه داد: تمام سعی و تلاش ما بر این است که با زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدای والامقام کشورمان این تلاش‌ها و رشادت‌ها را به نسل جوان امروزی تبیین کنیم و شیوع این ویروس همان دستاوردی شد که در انتظار آن بودیم به طوری که جوانان کشور ما هم‌اکنون در خط مقدم قرار گرفته و برای سلامتی مردم در تلاشند.

وی بیان کرد: امیدواریم هفته دفاع مقدس به یک بازه زمانی محدود نشود بلکه مسئولین و دستگاه‌های مربوطه از هر ظرفیت و امکاناتی برای تبیین ارزش‌ها و آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی استفاده کنند و راه درست را به جوانان کشورمان نشان دهند.


شماره خبر : 36969 - دوشنبه 7 مهر 1399 ساعت 14:22:03
1400 copyright.