جزئیات گام سوم مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه استان اردبیل / شروع رزمایش از ۱۵ مهرماه

علی پیرجاهد بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اعلام جزئیات گام سوم مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه در اردبیل،اظهار داشت:گام سوم مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه با مشارکت نواحی و اقشار بسیج،خیرین و مردم نوعدوست از ۱۵ مهرماه در نواحی استان اردبیل آغاز و تا ۳۰ مهرماه سال جاری ادامه دارد.
وی بیان کرد: در گام سوم مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه،شاهد توزیع بسته های معیشتی،نوشت افزار و جهیزیه تخفیف دار در سطح استان اردبیل خواهیم بود.
دبیر و سخنگوی رزمایش کمک مومنانه بسیج استان اردبیل تصریح کرد:در این گام از ظرفیت متخصصین بسیج اقشار برای خدمات رسانی به مردم در قالب رزمایش کمک مومنانه در استان استفاده می شود و اقشار متخصص بسیج با بهره گیری از تخصص و توانمندی خود به ارائه خدمات میپردازند.
پیرجاهد افزود:اجرای طرح های سرویس حمل و نقل صلواتی،همگام با کشاورز،ویزیت رایگان پزشکان خیر،احسان نان در نانوایی ها،توزیع گوشت قربانی و غذای گرم نیز به همت خیرین، مردم نوعدوست،اقشار متخصص استان اجرایی میشود.
