print


مدرن‌ترین کارخانه تولید کننده mdf کشور در نمین ساخته می‌شود

w w w . s h a h r k h a n . i r

اکبر بهنام جو

اکبر بهنام جو در حاشیه بازدید از گروه صنعتی آرتا اظهار داشت: این گروه صنعتی یکی از موفق‌ترین مجموعه‌های صنعتی و بخش خصوصی است که سالانه یک کارخانه به تعداد کارخانه‌های خود اضافه می‌کند.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰۰میلیارد تومان برای احداث واحد تولیدی Mdfهزینه می‌شود افزود: خط تولید این واحد بزرگ خریداری شده و تا پایان امسال با اشتغال‌زایی ۶۰۰نفر از جوانان بومی منطقه افتتاح می‌شود.

استاندار اردبیل افزود: در حال حاضر این مجموعه با ۶۵درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است و زیرساخت های لازم توسط دستگاه های اجرایی تا زمان راه اندازی کارخانه تامین می‌شود.

وی تصریح کرد: ظرفیت تولید در این واحد روزانه بیش از۱۵۰۰ متر مکعب MDF است که علاوه بر تامین ۳۰درصد نیاز داخلی، در بحث صادرات و ارز آوری نیز نقش اساسی در اقتصاد و تولید ثروت برای کشور ایفا می‌کند.

بهنامجو افزود: دستگاه‌های خدمات رسان برای تامین نیازهای زیرساختی که بر عهده دولت است از جمله گاز، برق و آب با جدیت کارخودشان را دنبال می کنند و پست۶۳ را شرکت برق در این مجموعه کار کرده و برای بهره برداری آماده می‌شود.

استاندار اردبیل این مجموعه را برای استان اردبیل یکی از مجموعه موفق اعلام کرد و گفت: این شهرک خصوصی می تواند برای سایر بخش ها و سرمایه گذاران الگوی مناسبی جهت ایجاد اشتغال و تولید و صادرات باشد.


شماره خبر : 38050 - چهارشنبه 23 مهر 1399 ساعت 14:01:03
1400 copyright.