print


راه‌اندازی مرکز کنترل ترافیک شهرداری اردبیل تا خرداد ماه

w w w . s h a h r k h a n . i r

 

شهردار اردبیل از راه‌اندازی مرکز کنترل ترافیک شهرداری اردبیل تا خرداد ماه سال 98 خبر داد و اظهار کرد: ما با خرید 30 کیلومتر فیبرنوری برای این منظور در نظر داریم با راه‌اندازی مرکز کنترل ترافیک با مدیریت این مقوله در سطح شهر باری از مشکلات ترافیک را کاهش داده و در این بین آرامش روحی و تردد راحت مردم را فراهم آوریم.

وی بیان کرد: با راه‌اندازی مرکز کنترل ترافیک به صورت الکترونیکی ترافیک را کنترل کرده و با اقدام اصولی و منطقی نسبت به حل این مشکل نیز اقدام می‌شود.

شهردار اردبیل از نوسازی 600 دستگاه تاکسی فرسوده با همکاری تاکسی‌داران خبر داد و خاطرنشان کرد: ما این نوسازی را با آمادگی کامل رانندگان انجام دادیم و تاکسی‌های نو به ناوگان شهری اردبیل تحویل داده شد.

 

حمید لطف اللهیان

 

لطف‌اللهیان استفاده از ظرفیت بخش خصوصی را در راه‌اندازی پروژه‌های شهری مهم ارزیابی کرد و افزود: در حوزه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی شهرداری اردبیل اقدامات موثری را انجام داده و در این راستا توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در چهار سال گذشته مبین این امر است.


شماره خبر : 3865 - یکشنبه 14 بهمن 1397 ساعت 14:38:42
1400 copyright.