print


استان اردبیل ۱۸۷ شهدای ورزشکار را تقدیم نظام و انقلاب اسلامی کرده است استان اردبیل ۱۸۷ شهدای ورزشکار را تقدیم نظام و انقلاب اسلامی کرده است

w w w . s h a h r k h a n . i r

سالن ورزشی

سجاد انوشیروانی مدیرکل ورزش و جوانان بهمراه برادران معاون ورزش ، شیرینزاده معاون پشتیبانی ، سرهنگ مهدی زاده مسئول سازمان بسیج ورزشکاران استان اردبیل، حسینی مدیر روابط عمومی و محبی رئیس اداره ورزش و جوانان پارسآباد ورزش از خانواده شهید مدافع وطن علی بیرامی دیدار و دلجویی کرد.

مدیرکل ورزش و جوانان با بیان این که شهدا و خانواده آنها حق بزرگی بر گردن ما دارند، خطاب به خانواده های معزز شهیدبیرامی گفت: صبر و ایثار خانواده شهدا کمتر از شهادت نیست، درود بر شما بخاطر صبری که دارید و رسالتی که به خوبی انجام داده و فرزندان رشیدی را به جامعه تحویل دادید.

انوشیروانی با بیان این که دیدار و قدردانی از خانواده معظم شهدا از وظایف ماست، افزود: امنیت ایران اسلامی ثمره خون شهیدان است و ما به هر جایی که رسیدیم، مدیون رشادت ها و جوانمردی های شهدای گرانقدر اسلام هستیم و ان شاءالله بتوانیم ادامه دهنده راه آن بزرگان باشیم.

او با تاکید بر اینکه زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و قدردانی از رشادت های ایثارگران باعث تداوم راه انقلاب می شود، ادامه داد: جامعه ای که در آن فرهنگ ایثار و شهادت نفوذ کرده باشد همواره در مسیر رشد و تعالی حرکت می کند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت استان اردبیل ۱۸۷ شهید ورزشکار را تقدیم نظام و انقلاب اسلامی کرده است.


شماره خبر : 38787 - شنبه 3 آبان 1399 ساعت 08:31:49
1400 copyright.