print


بیش از ۱۰هزار بارنامه از شهرستان مشگین شهر صادر شده است

w w w . s h a h r k h a n . i r

صادرات و واردات کالا

رضا فرج پور گفت: این میزان کالا در ۷ ماه گذشته با تلاش فعالان بخش حمل ونقل جابجا شده و ۱۰ هزار و ۱۴۶ برگ بارنامه نیز صادر شده است.

عضو شورای اداری شهرستان مشکین شهر با قدردانی از تلاش‌های شبانه روزی رانندگان تصریح کرد: در جهت حمایت از این عزیزان و خدمت رسانی آنان به مردم در بخش‌های کالا و مسافر بیش از هزارو ۲۰۰ حلقه لاستیک به نرخ دولتی و سهمیه‌ای در بین رانندگان مشگین شهری توزیع شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان مشگین شهر کاهش ۳۰ درصدی جابجائی مسافر را به دلیل شیوع ویروس کرونا یادآور شد و گفت: در مدت یاد شده ۱۱۸ هزار نفر مسافر توسط ناوگان حمل ونقل عمومی از شهرستان مشگین شهر جابجا شده است.

فرج پور ارتقای ایمنی جاده‌ها را از اولویت‌های اصلی راهداران دیار سبلان دانست و افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۲۰ کیلومتر عملیات لکه گیری و روکش آسفالت و ۱۳۰ کیلومتر تجدید خط کشی در محور‌های اصلی، فرعی و روستائی انجام شده است.


شماره خبر : 39786 - سه‌شنبه 13 آبان 1399 ساعت 21:29:07
1400 copyright.