print


انتشار تصاویر خصوصی به دست فالگیر کلاهبردار

w w w . s h a h r k h a n . i r

دستگیری مجرم

علی جمالی اظهار داشت: در پی مراجعه یکی از شهروندان استان به پلیس فتا و فالگیر کلاهبردار در ایلام دستگیر شدطرح شکایت با موضوع کلاهبرداری اقدام به تشکیل پرونده و ارجاع جهت پیگیری شد.

وی افزود: شاکی در تحقیقات اولیه عنوان کرد که از طریق آگهی درج شده در شبکه‌های اجتماعی با شخصی که ادعای فالگیری و رمالی و حل کردن مشکلات خود را داشته، ارتباط گرفته و متهم برای حل کردن مسائل روحی و روانی از وی درخواست ارسال تصاویر خصوصی کرده است و پس از دسترسی به تصاویر با تهدید شاکی نسبت به انتشار آن‌ها اقدام به اخاذی از وی کرده است.

سرهنگ جمالی یادآور شد: با انجام اقدامات فنی و تخصصی کارشناسان این پلیس متهم مورد شناسایی قرار گرفت و با هماهنگی مراجع قضائی دستگیر شد و در برابر مستندات ارائه شده به جرم ارتکابی خود اعتراف کرد.

وی بیان کرد: متهم با درج آگهی جعلی در فضای مجازی به خصوص شبکه‌های اجتماعی با قربانیان ارتباط برقرار کرده و با دسترسی به تصاویر خصوصی آن‌ها از شهروندان کلاهبرداری می‌کرد.

رئیس پلیس فتا استان ایلام به هموطنان توصیه کرد: با نظارت مستمر فرزندان در فضای مجازی به آن‌ها بیاموزند که از ارسال اطلاعات به خصوص تصاویر شخصی و خانوادگی خود برای افراد ناشناس خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری صداوسیما


شماره خبر : 40114 - شنبه 17 آبان 1399 ساعت 22:11:52
1400 copyright.