print


پیگیری مصوبات طرح‌های سرمایه‌گذاری شستا در اردبیل

w w w . s h a h r k h a n . i r

قاسم رحیمی

قاسم رحیمی در جمع خبرنگاران در محل اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردبیل اظهار داشت: در نشست مشترک با مدیرعامل شستا مصوبات طرح‌های سرمایه‌گذاری در اردبیل پیگیری شد.

وی در رابطه با طرح سرمایه‌گذاری ظروف دارویی افزود: شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی متعهد شد تا یک هفته آینده مطالعات امکان‌سنجی نهایی (fs) مصوب هیات مدیره را آماده و در اختیار استان قرار دهد تا ظرف یک هفته مکان‌یابی و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم توسط استان انجام شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردبیل با اشاره به چهار طرح سرمایه‌گذاری گاوداری صنعتی اظهار کرد: مطالعات امکان‌سنجی نهایی (fs) مصوب هئیت مدیره ظرف مدت یک هفته از طرف شستا ارائه شده و از ۱۰ روز دیگر عملیات اجرایی طرح‌ها آغاز شود.

رحیمی به تامین قیر شهرداری اشاره کرد و گفت: شهرداری اردبیل زمین‌های پیشنهادی خود برای سرمایه گذاری را سریعا به شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی معرفی کنند تا موضوع تهاتر با قیر مورد نیاز آنها عملیاتی شود.

وی افزود: مطالعات امکان سنجی طرح سرمایه‌گذاری سردخانه مشگین شهر نهایی شد و طی هفته آتی وارد فاز عملیاتی می شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردبیل بیان کرد: همچنین در مورد سرمایه گذاری در پهنه‌های معدنی، مقرر شد هلدینگ مربوطه اقدامات اولیه خود را در اسرع وقت نهایی کند.


شماره خبر : 40416 - سه‌شنبه 20 آبان 1399 ساعت 22:12:21
1400 copyright.