print


رفع مشکلات آب‌گرفتگی محله‌های اردبیل در آینده‌ای نزدیک

w w w . s h a h r k h a n . i r

سیلاب

 

حمید لطف‌اللهیان اظهار کرد: انجام عملیات لوله‌گذاری از مسیر سه‌راه دانش تا شریعتی و ادامه آن از شریعتی تا بالیقلو چای و حذف کانال قبلی و ماندآب‌ها، در راستای کاهش آب‌گرفتگی تاثیرات مشهودی داشته است.

وی از تکمیل لوله‌گذاری شهرک حافظ، پل سعدی و ادامه آن تا رسالت و رفع مشکلات آب‌گرفتگی این مناطق در آینده‌ای نزدیک خبر داد و افزود: با حذف کانال‌های قبلی که پاسخگوی حجم آب شهری نبود، مطالعه و طراحی لوله‌گذاری از ایستگاه سرعین به بالیقلو چای و کوچه‌های بهار و همچنین ادامه آن تا حافظ آغاز شده و در دست اجرا است.

شهردار اردبیل، راه‌اندازی سپتیک در کنار امام‌زاده سید صدرالدین در ورودی شهر اردبیل از سمت مغان را عامل اصلی جمع‌آوری ماندآب‌های موجود در محل دانست و تصریح کرد: هدایت آب‌های سطحی مناطق وحدت تا میراشرف به سپتیک موجود با استفاده از لوله‌گذاری عرضی در مقابل آتش‌نشانی محله میراشرف و همچنین مرتفع کردن مشکل آب‌گرفتگی خیابان اعتباری و جانبازان نیز از اقدامات اخیر در پیشگیری از آب‌گرفتگی در سطح شهر بوده است.


شماره خبر : 41120 - چهارشنبه 28 آبان 1399 ساعت 16:01:28
1400 copyright.