print


۱۶۰ اکیپ بهداشتی و نظارتی در سطح شهر اردبیل فعالیت دارد

w w w . s h a h r k h a n . i r

مسعود امامی یگانه

مسعود امامی یگانه در بازدید از طرح شهید سلیمانی در استان اظهار داشت: همه ظرفیت‌ها برای اجرای طرح شهید سلیمانی به کار گرفته می‌شود تا شاهد تاثیرات اساسی در پیشگیری و مهار ویروس کرونا در سطح استان باشیم.

وی با بیان اینکه ۱۶۰ اکیپ بهداشتی و نظارتی برای اجرای طرح محدودیت‌های کرونایی در شهرستان اردبیل فعالیت می‌کنند، گفت: قطع زنجیره ویروس کرونا نیازمند همکاری همه جانبه اقشار مختلف مردم است و علاوه بر اجرای طرح خانه به خانه و محدودیت‌های جدید، مردم همچنان باید دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کرده و از تردد‌های غیرضروری و برگزاری مراسم عروسی و ترحیم خودداری و دورهمی‌های خانوادگی خودداری کنند.

فرماندار اردبیل با بیان اینکه این طرح با جدیت انجام می‌شود، تصریح کرد: فرماندار اردبیل از اهتمام جدی فرمانداری اردبیل و دستگاه‌های اجرایی مربوطه شهرستان برای اجرای طرح شهید سلیمانی با همکاری بسیج و سپاه و دانشگاه علوم پزشکی برای اجرای این طرح اهتمام جدی دارند.

امامی یگانه از اجرای محدودیت‌های جدید کرونایی همزمان با شهر‌های دارای وضعیت قرمز در اردبیل هم خبر داد و گفت: در روز اول با همکاری اصناف و بازاریان و کسبه و مردم و اکیپ‌های بهداشتی و نظارتی مراکز غیر ضرور در سطح شهرستان تعطیل شدند و همکاری بسیاری خوبی را شاهد بودیم


شماره خبر : 41691 - سه‌شنبه 4 آذر 1399 ساعت 14:49:16
1400 copyright.