print


ادامه فرآیند آبگیری سد «تازه‌کند» طی یک‌ماه آینده تعیین تکلیف می‌شود

w w w . s h a h r k h a n . i r

سد

 

عباس جنگی مرندی در جریان بازدید از سد مخزنی تازه‌کند انگوت اظهار داشت: : مراحل آبگیری سد تازه کند از دیماه سال قبل آغاز شده است که برای ادامه آبگیری این سد نیاز به تعیین تکلیف سازه آجری کشف شده در داخل مخزن است.

وی با بیان اینکه اعتبار خوبی هم برای تکمیل این سدها اختصاص یافته است، گفت: تاکنون حدود ۸۰۰ میلیارد ریال توسط شرکت آب منطقه‌ای اردبیل برای این سد هزینه شده است و ارزش روز آن حدود چهار هزار میلیارد ریال برآورد می‌شود.

وی افزود: حجم تنظیمی سد تازه کند حدود ۸٫۵ میلیون متر مکعب در سال است که با تصمیم لازم برای انجام ادامه آبگیری سد مخزنی تازه کند انگوت، مردم منطقه از برکات احداث این سد برخوردار می شوند.

در این بازدید رئیس کل دادگستری استان اردبیل، دادستان کل عمومی و انقلاب مرکز استان و رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان اردبیل، فرماندار شهرستان گرمی و مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان به همراه جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی حضور داشتند.


شماره خبر : 42346 - سه‌شنبه 11 آذر 1399 ساعت 18:30:19
1400 copyright.