print


دستگیری عامل انتشار تصاویر شکار پرنده در فضای مجازی

w w w . s h a h r k h a n . i r

شکارچی

هاشم میرزانژاد اظهار داشت: عامل انتشار تصاویر شکار پرنده در فضای مجازی با همکاری پلیس فتای استان اردبیل شناسایی و دستگیر شد.

وی با بیان اینکه فضای مجازی توسط یگان حفاظت محیط زیست استان رصد و پایش می‌شود، گفت: طی هماهنگی و همکاری با پلیس فتای استان، عامل انتشار تصویر شکار چهار قطعه پرنده دراج در فضای مجازی شناسایی، دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شد.

میرزانژاد با بیان اینکه پخش تصاویر شکار و صید پیگرد قانونی دارد و با همکاری پلیس فتای استان با انتشار دهندگان تصاویر شکار و خرید و فروش گونه حیات وحش در فضای مجازی برخورد می‌شود افزود: انتشار تصاویر شکار و صید و بازتاب این عمل غیرقانونی و غیرمحیط زیستی در فضای مجازی که گاهاً موجب تشویق سایر افراد به انجام تخلفاتی از این قبیل می‌شود، تخلف محسوب و با عوامل شکار و صید غیرمجاز و نیز عوامل انتشار این گونه تصاویر برخورد می‌شود.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان گفت: از همه هم استانی‌ها تقاضا داریم در صورت اطلاع و یا مشاهده انتشار تصاویری در خصوص شکار و صید حیات وحش استان در فضای مجازی، موضوع را به این اداره کل یا ادارات حفاظت محیط زیست شهرستان از طریق سامانه ارتباطات مردمی ۱۵۴۰ اطلاع رسانی کنند.


شماره خبر : 42769 - دوشنبه 17 آذر 1399 ساعت 14:00:38
1400 copyright.