print


لزوم اعمال محدودیت‌های سخت‌گیرانه برای کاهش شیوع کرونا

w w w . s h a h r k h a n . i r

سرهنگ پاسدار شکر عبدی معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل در ادامه با اشاره به این که طرح شهید سلیمانی از اول آذر ماه در استان اردبیل اجرایی شده و در قالب این طرح ۸۰ درصد ترکیب جمعیتی استان غربالگری شده‌اند که با اجرای این طرح انتظار می‌رود در کاهش سرایت بیماری موفق عمل کنیم.

وی با اشاره به این که بازدید از سطح شهر، درمانگاه‌ها و نقاهتگاه‌ها به صورت مستمر انجام می‌شود اما همچنان برای کاهش شیوع این بیماری نیاز است تا در راستای اعمال محدودیت‌ها برنامه‌ریزی‌های لازم انجام یابد تا در روزهای آینده شاهد کاهش شیوع این بیماری باشیم.

عبدی ادامه داد: اعمال محدودیت‌ها سختگیرانه‌تر از روزهای گذشته برای ریشه‌کن سازی ویروس کرونا یک اولویت اساسی برای رفع این بیماری است و در این زمینه تاکنون اقدامات خوبی در سطح استان انجام یافته اما باید تمهیدات لازم برای مقابله با ویروس کرونا در شب یلدا انجام یابد.


شماره خبر : 43044 - پنج‌شنبه 20 آذر 1399 ساعت 13:58:51
1400 copyright.