print


تنها جاده ترانزیتی استان فاقد امکانات بین راهی است!

w w w . s h a h r k h a n . i r

جاده جعفر آباد مغان تنها راه ارتباطی بین بیله سوار و پارساباد بالعکس و همچنین همین جاده پل ارتباطی کشور آذربایجان با منطقه خود مختار نخجوان است که روزانه صدها خودرو سنگین بین المللی برای صادرات و واردات و هزاران خودرو سواری مهمان خارجی و داخلی در این مسیر تردد می کنند.

در ایلام نوروز علاوه بر افزایش مسافرت داخلی شاهد افزایش توریسم خارجی از جمله آذربایجانی و ترکیه ای خواهیم بود حال آنکه جاده اصلی شهر جعفرآباد پر از چله چوله های فراوانی دارد و قابل تردد نیست.

برخی نقاط ورودی و خروجی شهر، وضعیت راه غیر قابل ترد است که در این میان باید از مسئولین استانی و فرماندار شهرستان بیله سوار مغان پرسید که آیا واقعا این جاده ها حافظ حفظ آبروی نظام است؟

آقای استاندار و آقای فرماندار شما نماینده دولت در استان و شهرستان هستید آیا واقعا این جاده های بین المللی در شان ملت مغان است؟ جاده ی ترانزیتی که فاقد نماز خانه و سرویس بهداشتی هستند این برای کشوری که خواهان ترویج اسلامی است واقعا درد آور می باشد.

آیا واقعا برازنده ملت مغان خصوصا جعفرآباد مغان است که در این جاده ها رانندگی می کنند؟ شما بعنوان نماینده دولت چرا اقدام عملی نمیکنید؟

 


شماره خبر : 4486 - یکشنبه 26 اسفند 1397 ساعت 13:51:50
1400 copyright.