جرایم و تخلفات اقتصادی بسیار پیچیدهتر از گذشته است

نخستین جلسه شورای قرارگاه ۱۷ ربیع استان اردبیل عصر امروز با هدف هماهنگی و هم افزایی دستگاه های اجرایی و نظارتی استان برای تنظیم بازار و کنترل قیمت ها با حضور استاندار، فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان، رئیس کل دادگستری استان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در سپاه حضرت عباس (ع) استان برگزار شد.
سردار سرتیپ جلیل بابازاده اظهار داشت: مجموعه سپاه و بسیج استان در کلیه زمینه ها خصوصا نظارت بر قیمت ها همواره همراه و همکار دستگاه های اجرایی هستند.
وی گفت: جرایم و تخلفات اقتصادی بسیار پیچیده از گذشته شده که کنترل بازار و جلوگیری از سو استفاده دلالان می تواند یکی از راه های خنثی کردن تحریم ها باشد.
سردار بابازاده بیان کرد: تنها راه برای گذر از این شرایط تاریخی در کشور کار جهاد و تفکر بسیجی است و لازم است مقابله با جرایم نیز حرفه ای تر از گذشته و با اشرافیت کامل انجام شود.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان گفت: دشمن تلاش دارد با تبلیغات و جنگ روانی وضعیت کشور را به دور از واقعیت ها جلوه دهد که نیاز است در حوزه رسانه ای خصوصا فضای مجازی در مقابل این شایعات و جنگ روانی ایستادگی کنیم.
