print


روایت فرمانده جبهه مقاومت از ۴ اصلی که “حاج قاسم” همیشه بر آنها تاکید داشت

w w w . s h a h r k h a n . i r

قاسم سلیمانی

سردار رحیم نوعی‌اقدم در سوگواره «یاس کبود» که در فرهنگسرای بانوان اردبیل برگزار شد، ضمن تسلیت ایام فاطمیه، سالگرد شهادت سردار سلیمانی و چهلم شهید فخری‌زاده اظهار داشت: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند؛ حاج قاسم فقط یک فرد نیست بلکه یک مکتب است، فرد را می‌توان با ترور حذف کرد اما مکتب‌ها ماندنی هستند.

وی افزود: شهید سلیمانی فقط عزادار نمی‌خواهد و ماندگاری نام شهدا تنها با نامگذاری اماکن و معابر میسر نمی‌شود بلکه باید در کنار اینها، برای تبیین گفتمان و مکتب آنها تلاش کنیم.

فرمانده دوران دفاع مقدس بیان کرد: شهید سلیمانی بر ۴ اصل تاکید داشت و این ۴ مورد از اصول مکتب وی است که عبارتند از؛ وحدت حول محور مقاومت، وحدت نظر در برابر دشمنان و وحدت برای تعیین سرنوشت کشور و خدمتگزاری به مردم که همه اینها ذیل اصل ولایت فقیه و تبعیت از آن تعریف می‌شود.

وی تصریح کرد: در نظام اسلامی، مردم ولی نعمتان جامعه هستند و امام خمینی(ره) مسئولان نظام را خدمتگزاران مردم معرفی کرده؛ مردم ایران در تمامی دوران‌ها از انقلاب خود پاسداری کرده و برای حفظ نظام از جان و مال خود گذشته‌‌اند.

فرمانده دوران دفاع مقدس ادامه داد: مقام معظم رهبری فرمودند؛ «بسیجی بودن به داشتن کارت بسیج نیست بلکه هرکس که تفکر بسیج داشته و برای خدمت به مردم تلاش کند، بسیجی است» و امروز وظیفه اصلی نهادها و افراد مختلف، گسترش تفکر بسیج و جذب عامه مردم است.

وی اظهار کرد: خون حاج قاسم باعث افزایش وحدت، انسجام و هم‌افزایی بین ملت‌های مسلمان و تمامی آزادگان جهان شده و شهید سلیمانی به مراتب قوی‌تر از سردار سلیمانی است.

نوعی اقدم تصریح کرد: شخصیت حاج قاسم را نباید همانند یک قدیس به جوانان و نوجوانان معرفی کنیم و رسیدن به چنان مرتبه‌ای را دور از توان افراد عادی و دست‌نیافتنی نشان دهیم.

وی گفت: باید حاج قاسم را برای جوانان درست روایت کنیم و اجازه ندهیم دیگران آن‌طور که خودشان دوست دارند، روایت کنند.


شماره خبر : 45724 - یکشنبه 21 دی 1399 ساعت 14:09:34
1400 copyright.