print


ظلم در حق کارگر در بخش خصوصی مشهود است

w w w . s h a h r k h a n . i r

صدیف بدری

صدیف بدری صبح امروز در بازدید میدانی برای پیگیری رفع مشکلات مردم اظهار داشت: احصاء و دریافت مطالبات و مشکلات اهالی و پیگیری برای رفع مشکلات آن‌ها از سوی دستگاه‌های مربوطه اولویت اساسی است.

وی اظهار کرد: اجرا و تکمیل شبکه فاضلاب را که از خواسته‌های اصلی ساکنین قدردان محله است، در اولویت پیگیری قرار می‌دهیم و سپس با پیگیری از شهرداری تلاش می‌کنیم مشکل آسفالت معابر محله را هم برطرف‌سازی کنیم.

بدری ادامه داد: کشور از نظر اقتصادی در شرایط مناسبی نیست و به‌تبع آن وضعیت معیشتی و درآمدی مردم نیز مناسب نیست که این معضل علاوه بر دلایل بین‌المللی اغلب به ساختار معیوب مدیریت مربوط می‌شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس بیان کرد: شان مردم ایران در این نیست که امروز قوانین ما دلال‌پرور باشد و تولیدکننده و کشاورز به سبب این قوانین متضرر شود و دلالان روز به روز فربه‌تر شوند چرا که امروز خرید خانه برای اکثریت مردم به‌خصوص جوانان به رویا تبدیل شده است.

بدری افزود: اعتبارات کل طرح فاضلاب اردبیل تا پایان سال ۹۶ بود که خوشبختانه توانستیم این اعتبارات را تمدید کنیم که مشکلات محلات شهر در این حوزه از جمله محله هاشم‌آباد مرتفع خواهد شد.

وی تصریح کرد: هر اندازه از معابر محله هاشم‌آباد در سال پیش‌رو از سوی شهرداری زیرسازی و آماده آسفالت شود، اعتبار آن را از محل اعتبارات قیر رایگان پرداخت خواهیم کرد.


شماره خبر : 46760 - دوشنبه 6 بهمن 1399 ساعت 12:21:57
1400 copyright.