print


سرشبکه کلاهبرداری رایانه‌ای در اردبیل دستگیر شد

w w w . s h a h r k h a n . i r

شبکه ارتباطات سایبری

سرهنگ علی قهرمان طالع اظهار داشت: با مراجعه چندین شاکی به پلیس فتا شهرستان پارس‌آباد و ادعای اینکه در دام صفحات اینستاگرامی که در زمینه جعل مدارک شناسایی از قبیل :شناسنامه، کارت ملی، گواهینامه راهنمایی و رانندگی و همچنین فروش البسه و ابزارآلات صنعتی فعالیت دارند گرفتار شده اند و از آنان مبالغی در حدود ۵ میلیارد ریال کلاهبرداری شده، موضوع در دستور کار افسر پرونده قرار گرفت.

وی ادامه داد: طی بررسی و تجزیه ‌وتحلیل داده‌های به‌دست‌آمده توسط کارآگاهان پلیس فتا مشخص شد که اشخاص کلاهبردار با ایجاد صفحات تبلیغی فروش کالاهای صنعتی و جعل مدارک در اینستاگرام با نشان دادن فاکتور فروش و ترخیص کالا با مشخصات شرکت‌های حمل بار و ارسال آن به مشتریان، موجبات جلب اعتماد کاربران را فراهم و با دریافت بیعانه در قبال آماده‌سازی مدارک جعلی اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

قهرمان طالع اظهار کرد: پس از اقدامات فنی و پلیسی افسر پرونده ، متهم اصلی را دریکی از روستاهای شهرستان پارس‌آباد شناسایی و در یک عملیات پلیسی دستگیر و از متهم اقلام و تجهیزات الکترونیکی، رایانه‌ای، کارت‌های بانکی، چندین فقره گواهینامه رانندگی جعلی، فاکتورهای ترخیص کالا، فاکتورهای فروش کالا و همچنین گوشی‌های تلفن همراه کشف و ضبط شد.


شماره خبر : 47346 - پنج‌شنبه 16 بهمن 1399 ساعت 14:03:55
1400 copyright.