print


۵۲۱ طرح اقتصادی و عمرانی دهه فجر در استان اردبیل بهره‌برداری شد‌

w w w . s h a h r k h a n . i r

اکبر بهنام جو

اکبر بهنامجو به دستاوردهای انقلاب در استان اردبیل اشاره کرد و اظهار داشت: بعد از انقلاب اسلامی استان اردبیل  شاهد رشد و توسعه بوده  و اقدامات  بزرگی در بخش آبرسانی، گازرسانی، راهسازی، توسعه صنعتی و کشاورزی  در استان اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه راه‌های چها خطه از جمله مهمترین نیازهای استان است، اظهار کرد: در حال حاضر  ۱۸۵ کیلومتر چهار خطه  در استان وجود داشته و ۳۶۵ کیلومتر بزرگراه نیز در استان در دست احداث است.

بهنامجو  افزود: چهار خطه کردن ۶۵ کیلومتر از جاده مغان، مسیر بیله سوار به گرمی، اردبیل به مشگین شهر،جاده سرچم و کلور – درام از جمله اقدامات راه‌سازی در حال اجرا در استان است.

وی گفت: اعتبارات عمرانی برای اجرای این اقدامات در استان به خوبی جذب می شوند و استان در این خصوص از جهش مناسبی در افزایش اعتبارات عمرانی برخوردار است.

استاندار اردبیل با بیان اینکه اعتبارات عمرانی در کشور سالانه حتی  ۱۵ تا  ۲۰ درصد افزایش ندارد، بیان کرد: جهش استان در خصوص اعتبارات راه خوب بوده و امسال  ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای استان تخصیص یافته  که این میزان در سال قبل ۱۵۰ میلیارد تومان بود.

بهنامجو  به سرعت خوب توسعه صنعتی در استان اشاره کرد و گفت: امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال  ۱۲/۵درصد مصرف برق واحدهای صنعتی افزایش یافته و  این امر نشانگر افزایش فعالیت و خروج از رکود واحدهای صنعتی است.

وی توسعه صنایع تبدیلی در استان از سال ۹۲ تاکنون را یادآور شد و بیان کرد: در سال ۹۲ حدود  ۵۵۸ هزار تن  ظرفیت صنایع تبدیلی در استان بود که این میزان با افزایش چهار برابری به یک میلیون و ۹۶۴ هزار تن رسیده است.

بهنامجو با اشاره به تولید ۲۸۰ هزار تن تولید شیردر استان اشاره کرد و گفت: استان دارای صنایع تبدیلی به طرفیت ۲۷۸ هزار تن است، ظرفیت صنایع تبدیلی برای عسل نیز ۱۶ هزار تن بوده که هفت هزار و ۵۰۰ تن عسل تولیدی در استان در صنایع تبدیلی استفاده می‌شود.

وی به نیاز ۴۰۰ هزار تنی به سردخانه در استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۱۶۲ هزار تن سردخانه در حال بهره برداری بوده و با ظرفیت ۲۲۴ هزار تن سردخانه نیز در حال احداث است.


شماره خبر : 47677 - پنج‌شنبه 23 بهمن 1399 ساعت 14:23:06
1400 copyright.