print


تشدید نظارت بر واحدهای صنفی استان

w w w . s h a h r k h a n . i r

مغازه بازار

 

مهدی اشجع در نشست مشترک هیئت رئیسه اتاق اصناف اردبیل و مدیر کل سازمان تعزیرات حکومتی استان اردبیل اظهار داشت: نظارت اتاق اصناف بر واحد های صنفی تشدید خواهد شد و با هرگونه تخلفی که کوچکترین حقی از مردم ضایع کند برخورد قانونی می ‌شود.

وی افزود: علی رغم مخاطرات کرونایی و تعطیلی ها و کسادی کسب و کار، اصناف مختلف استان در ارائه خدمت به مردم از هیچ تلاشی فروگذار نکردند و همواره در خط مقدم مبارزه با کرونا حضور داشتند.

رئیس اتاق اصناف مرکز استان اردبیل ضمن هشدار به واحدهای صنفی متخلف مبنی بر برخورد قانونی تصریح کرد: حمایت فوری از واحدهای صنفی آسیب دیده از کرونا ضروری است.

اشجع با اشاره به خدمت رسانی ۵۰ هزار واحد صنفی استان در شرایط کرونایی به تشریح توانمندی های حوزه اصناف در توسعه اقتصادی استان، کارآفرینی و تهیه و تامین بسیاری از کالاها و محصولات کاربردی در صنایع مختلف پرداخت.

علی رحیمی آذر مدیر کل سازمان تعزیرات حکومتی استان اردبیل نیز در این نشست از افزایش بازرسی ‌ها در ایام خرید نوروزی مردم خبر داد و افزود: در اعمال قانون واحدهای صنفی متخلف با هیچ کس تعارف نداریم.

نشست مشترک هیات رییسه اتاق اصناف اردبیل و مدیر کل سازمان تعزیرات حکومتی استان اردبیل پیرامون بررسی مشکلات اصناف و بازاریان در شرایط کرونانی و شیوه‌ های پیشگیری از تخلفات صنفی برگزار شد.


شماره خبر : 48805 - شنبه 9 اسفند 1399 ساعت 18:45:16
1400 copyright.