print


۱۰۷ هزار فرصت شغلی در بخش صنعت کشور ایجاد شد

w w w . s h a h r k h a n . i r

اشتغال مردان در صنعت

مهدی صادقی‌نیارکی پیش از ظهر امروز در همایش فعالان بخش خصوصی اردبیل با حضور وزیر صمت اظهار داشت: در ۱۰ ماهه نخست امسال ۱۰۷ هزار فرصت شغلی در بخش صنعت کشور ایجاد شده است که بخش مهمی از توسعه اقتصادی را محقق کرده است.

وی بیان کرد: توانسته‌ایم اشتغال‌زایی صنایع کشور را ۲۸ درصد افزایش دهیم که این میزان در مقایسه با سال گذشته رشد قابل توجهی را نشان می‌دهد و درصدد هستیم با اجرای طرح‌های صنعتی کشور مشکلات اقتصادی و تحریم‌ها را به حدأقل رسانده و جهش خوب اقتصادی را در صنعت کشور رقم بزنیم.

معاون امور صنایع وزیر صنعت ،معدن و تجارت گفت: امسال توانستیم با همکاری‌های به عمل آمده ۵ هزار و ۷۰۰ واحد صنعتی را در کشور به بهره‌برداری برسانیم و یک هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی راکد را به فعال کنیم که این مهم نشان از وضعیت مطلوب استان در این حوزه است.

صادقی‌نیارکی ادامه داد: صدور پروانه بهره‌برداری صنایع افزایش قابل توجهی یافته و میزان صدور پروانه در واحدهای صنعتی ۸ درصد و جواز تأسیس نیز با رشد ۳۸ درصدی روبه‌رو شده است که این مسئله نشان از افزایش فعالیت واحدهای تولیدی و صنعتی در سطح کشور است.


شماره خبر : 49357 - دوشنبه 18 اسفند 1399 ساعت 13:40:20
1400 copyright.