print


قانون پیش فروش ساختمان در استان اردبیل با جدیت اجرا می‌شود

w w w . s h a h r k h a n . i r

ناصر عتباتی

ناصر عتباتی در جلسه بررسی و عملیاتی سازی قانون پیش فروش ساختمان با اشاره به اهمیت و حساسیت اجرای قانون پیش فروش ساختمان اظهار داشت: بی‌توجهی و عدم اجرای این قانون موجب تشکیل پرونده‌های متعدد در محاکم شده است و گرفتاری‌های بسیاری برای مردم بوجود آورده است.

وی بیان کرد: با هماهنگی و اتخاذ راهکارهای ممکن اجرای این قانون از ابتدای سال آینده به صورت جامع و کامل از سوی تمامی دستگاه‌ها و نهادها باید در سطح استان اجرایی شود.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: قانون پیش فروش ساختمان قانون شفاف و جامع است و در این قانون وظایف همه دستگاه ها و نهادها مشخص شده است بنابراین همه دستگاه‌های ذیربط مکلف به اجرای آن هستند.

وی با اعلام اینکه بسیاری از پروندهایی که در محاکم قضایی در این خصوص تشکیل می‌شود ناشی از بی اطلاعی و نااگاهی مردم از این قانون است از مسئولان متولی خواست؛ تا ضمن تهیه دستورالعمل شفاف تر و عامه فهم تر با استفاده از ظرفیت نهادهای فرهنگی، از جمله صدا و سیما و نشریات این قانون به آگاهی عمومی برسد تا این قانون در جامعه نهادینه شود.


شماره خبر : 49662 - سه‌شنبه 26 اسفند 1399 ساعت 13:29:03
1400 copyright.