۴۲ زندانی جرائم مالی غیرعمد عید امسال به آغوش خانواده بازمیگردند

سید مجتبی حسینی صبح امروز در مراسم جشن آزادسازی زندانیان جرائم مالی غیرعمد در اردبیل اظهار داشت: در راستای ترویج فرهنگ آزادسازی زندانیان و کمک به بازگرداندن آنان به آغوش خانوادههایشان تمام تلاش خود را بهکار گرفتهایم.
وی افزود: آزادسازی ۴۲ نفر از زندانیان جرائم مالی غیرعمد در استان محقق شده و خوشبختانه این اقدامات در استان اردبیل در طول چندین سال گذشته روند مناسبی به خود گرفته و همکاری و مشارکت مردم در آزادسازی زندانیان بسیار قابل توجه و مهم است.
مدیرکل زندانها و نایب رئیس هیئت امنای نمایندگی ستاد دیه استان اردبیل ادامه داد: آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد مالی در استان اردبیل یکی از مهمترین برنامههایی است که درصدد هستیم و تا عید نوروز تمامی این ۴۶ نفر به آغوش خانواده بازمیگردند که امیدواریم این مهم همچنان با جدیت ادامه داشته باشد.
حسینی ادامه داد: برگزاری جشنهای گلریزان و نیز آزادسازی زندانیان به صورت غیرحضوری و شبکههای اجتماعی با همکاری خیران در استان نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجه ۷۰ درصدی داشته و این مسئله نشان از نوعدوستی و کمک به مردم است.
