print


کرونا ۳۲۴ نفر را در اردبیل راهی بیمارستان کرد

w w w . s h a h r k h a n . i r

آزمایش ویروس کرونا

شهرام حبیب‌زاده ضمن اعلام وضعیت نامطلوب و شرایط موجود مراکز درمانی و بار مراجعات بیماران کرونایی در اردبیل اظهار کرد: متأسفانه در حال حاضر ۳۲۴ بیمار بستری در مراکز درمانی استان وجود دارد که حاصل بی‌توجهی و انجام سفرها، دورهمی‌ها، دید و بازدیدهای عید و انجام خریدهای آستانه نوروز است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون رعایت محدودیت‌ها و پروتکل‌های بهداشتی اصلی‌ترین روش برای مقابله با ویروس کرونا محسوب می‌شود، گفت: بعد از پایان یافتن تعطیلات متأسفانه شاهد رشد چند برابری تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌ها هستیم و برای قطع زنجیره بیماری و کاهش تعداد مبتلایان رفتار عموم مردم در سطح شهر و به خصوص در داخل منازل در این زمان بحرانی بسیار تعیین کننده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌های اجتماعی را از اقدامات مؤثر در راستای مقابله با این ویروس عنوان و تصریح کرد: هر خانه باید تبدیل به یک پایگاه سلامت شود و تمامی نکات بهداشتی و یا روش‌های نگهداری از بیمار به درستی صورت گیرد تا از ابتلاء سایر افراد خانواده جلوگیری شده و بیمار نیز در قرنطینه خانگی بهبود یابد.

وی ادامه داد: اصلی ترین چالش پیش روی ما در این دوران دغدغه افزایش میزان بستری‌ها و فوتی‌های ناشی از بی‌احتیاطی‌های ایام تعطیلات نوروزی است و در این راستا باید مردم تا رفع کامل کرونا تغییراتی در سبک زندگی و روال عادی رفت و آمدهای خانوادگی خود ایجاد کنند.

رئیس ستاد کرونای استان همچنین گفت: در صورت عدم توجه به این مهم و تغییر وضعیت به شرایط بحرانی قرمز شاهد تعطیلی‌های گسترده‌ای خواهیم بود که خسارات جبران ناپذیری را مجدداً به مردم استان و جامعه تحمیل خواهد کرد.


شماره خبر : 50087 - سه‌شنبه 17 فروردین 1400 ساعت 13:53:00
1400 copyright.