print


ماهانه ۱۵۰۰ تن گوشت مرغ مازاد در اردبیل تولید می‌شود

w w w . s h a h r k h a n . i r

گوشت مرغ

خلیل نیکشاد پیش از ظهر امروز در بازدید از فارم‌های گوشتی مرغ و کشتارگاههای طیور اردبیل اظهار داشت: در سطح استان تعداد ۵۱۰ واحد صنعتی درعرصه مرغداری فعال است که از این میزان ۴۲۰ واحد اختصاصا ً واحدهای گوشتی بوده و در تولید گوشت سفید فعال هستند و بقیه واحدها نیز در عرصه تولید تخم مرغ فعال و مرغ مادر فعال هستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود:  سالانه در این استان ۱۰۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه تولید می‌شود به عبارت دیگر بیش از ۱۲ درصد جوجه یکروزه کشور در استان اردبیل تولید می‌شود.

نیکشاد در خصوص میزان تولید گوشت قرمز در استان نیز افزود: ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار واحد دامی  به صورت سنتی  و صنعتی در سطح استان فعال هستند و سرجمع تولید گوشت قرمز در استان ۳۲ هزار تن است.

وی در خصوص میزان مصرف سرانه گوشت قرمز و سفید نیز افزود: به طور متوسط و میانگین در استان به ازای هر نفر ۳۰ کیلوگرم گوشت مرغ در سال  مصرف می‌شود میزان مصرف سرانه گوشت قرمز نیز در استان به طور متوسط و میانگین ۱۲ کیلوگرم در سال  است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در خصوص وضعیت صادرات فرآورده‌های گوشتی نیز افزود: فرآورده‌های گوشتی مرغ تولیدی به استان آذربایجان شرقی و کرج و تهران و زنجان نیز فرستاده می شود و در صورت مساعد بودن شرایط تولید جوجه‌های یکروزه تولیدی استان به کشورهای همسایه نیز صادر می‌شود.

نیکشاد افزود: نیاز داخل استان برای گوشت مرغ دو هزار و ۹۰۰ تا ۳ هزار  تن در ماه است و ماهانه بیش از چهار هزار و ۵۰۰ تن محصول گوشت مرغ نیز در استان تولید می‌شود که به دلیل توریستی بودن استان و جذب هزاران گردشگر و مسافر به داخل استان این میزان مصرف در فصل تابستان  ایام تعطیلات نوروزی به مراتب بیشتر است و به طور میانگین در ماه یک هزار و ۵۰۰ تن تولید مازاد بر نیاز گوشت مرغ استان به دیگر استانهای کشور ارسال می‌شود.


شماره خبر : 50186 - پنج‌شنبه 19 فروردین 1400 ساعت 13:19:33
1400 copyright.