print


نقد درون گفتمانی در جریان انقلابی باید تقویت شود

w w w . s h a h r k h a n . i r

شهرخوان

 

 

محمود عباس‌ زاده در نشست دبیران شهرستانی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با نمایندگان مجلس بر ضرورت هم افزایی نیروهای دلسوز مناطق مختلف اشاره کرد و اظهار داشت: نقد درون گفتمانی در جریان انقلابی باید تقویت شود.

وی افزود: مجمع نمایندگان استان با همه توان و دریافت نظرات نخبگان و آحاد مختلف مردم به دنبال حل مشکلات استان و توسعه مناطق مختلف و شهرستان های مختلف استان هستند.

نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس نیزدر این نشست با تاکید بر ضرورت فهم مشترک از نظام مسائل استان گفت: نیروی انسانی اساس و پایه توسعه است و تفکر انقلابی و نیروهای مجهز به این نگاه می توانند جهش قابل توجهی را در رشد پیشرفت کشور و گره گشایی از مسائل کشور را ایجاد نمایند.

ولی اسماعیلی ضرورت توسعه متوازن نقاط مختلف استان را یادآور شد و افزود: دولت جوان و انقلابی برخواسته از بطن مردم و آگاه به مشکلات جامعه خواهد توانست زمینه ساز تمدن نوین اسلامی در منطقه و جهان باشد.

تاکید بر ضرورت هم افزایی و فهم مشترک از نظام مسائل استان اردبیل

دبیر شورای ائتلاف استان هدف از برگزاری این نشست را تداوم برنامه‌ های شورای ائتلاف برای بررسی مسائل و مشکلات مناطق مختلف استان عنوان کرد و گفت: شورای ائتلاف صرفاً فعالیت انتخاباتی ندارد و در طول یک سال گذشته، نشست‌ های متعددی را با حضور نمایندگان محترم استان جهت بررسی مسائل و برنامه های توسعه ای مناطق مختلف استان تشکیل داده است.

میر فخرالدین زاهد بیان کرد: این نشست‌ ها با هدف هم افزایی و تشریک مساعی در قالب شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با نمایندگان و مسئولان استان تداوم خواهد یافت.

نشست دبیران شهرستان‌ های گرمی، اصلاندوز، بیله سوار، پارس آباد و مشگین شهر با حضور هیات رئیسه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان و محمود عباس زاده مشگینی و ولی اسماعیلی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در اردبیل برگزار شد.

در پایان  این نشست، دبیران شهرستانی شورای ائتلاف و هیات رئیسه شورای ائتلاف استان به بیان دیدگاه‌ ها و نقطه نظرات خود پرداخته و مشکلات شهرستان‌ های استان مورد بررسی قرار گرفت.


شماره خبر : 51042 - دوشنبه 13 اردیبهشت 1400 ساعت 17:37:36
1400 copyright.