print


ایده و اندیشه تشکیل سازمان دانش آموزی فرصت ارزشمندی برای نظام تعلیم و تربیت فراهم کرد

w w w . s h a h r k h a n . i r

کلاس مدرسه

احمد ناصری، در سالروز تاسیس سازمان دانش‌آموزی که به صورت زنده از شبکه دانش‌آموزی شاد پخش شد اظهار کرد: ایده و اندیشه تاسیس سازمان دانش آموزی به عنوان یک نهاد عمومی غیر دولتی برای ساماندهی، مدیریت و برنامه ریزی فعالیتهای دانش آموزی و شکل دادن و هدایت تشکلهای دانش آموزی فرصت ارزشمندی برای نظام تعلیم و تربیت خلق کرد تا با بهره گیری از این ظرفیت عظیم گامهای بلندتری در راستای تحقق اهداف دوره های مختلف تحصیلی در حوزه های پرورشی و فرهنگی(ساحت های اخلاقی، عبادی، اعتقادی، اجتماعی و سیاسی) و اجرای مفاد سند تحول بنیادین به ویژه بسته تحولی مرتبط با این حوزه به عنوان هر دانش آموز یک نقش اجتماعی برداشته شود.

ناصری افزود: سازمان دانش آموزی در زیست بوم ناشی از شیوع بیماری کرونا همانند سایر حوزه های تربیتی و آموزشی به سرعت به شرایط جدید واکنش نشان داد و تلاش کرد در کمترین زمان ممکن با تدارک ساز و کارها و لوازم مورد نیاز برای تداوم و عمق بخشی به فعالیت تشکلهای دانش آموزی در فضای مجازی وضعیت خود را با شرایط جدید انطباق دهد که خوشبختانه با سربلندی از این آزمون بیرون آمد.

وی ادامه داد: ایجاد کانالها و گروه های مختلف در شبکه های اجتماعی داخلی به ویژه در شبکه اختصاصی نظام تعلیم و تربیت شاد و انتقال وضعیت اعضا به این فضا، تولید محتواهای ارزشمند و جذاب با ضریب نفوذ بیش از ۷۰درصد، جذب و سازماندهی اعضا و مربیان پیشتاز و توسعه مدارس تمام تشکیلاتی با تحقق ۹۷درصد اهداف مورد انتظار، برگزاری جلسات توجیهی، نشست ها، کارگاه ها و دوره های آموزشی برای تشکلهای هدف(مجلس دانش آموزی و … اقدامات ارزشمندی هستند که با استقبال خوشحال کننده جامعه مخاطب روبرو شده است.

مدیر کل و رییس شورای برنامه ریزی سازمان دانش آموزی استان عنوان کرد: از برنامه های قابل تحسین سازمان دانش آموزی که در راستای اجرای سند تحول تحت عنوان «هر دانش آموز یک نقش اجتماعی» و در قالب سه برنامه عملیاتی تدوین شده که می توان به جذب ۲میلیون و ۲۵۰هزار دانش آموز، تقویت و توسعه شبکه خبرگزاری دانش آموزی پانا و توسعه و تقویت شبکه ارتباطی مجلس دانش آموزی و ایجاد پیوند با شورای دانش آموزی اشاره کرد.

احمد ناصری در پایان با ارائه پیشنهادها و تجربیات و نکته نظرات کارشناسانه در زمینه توسعه و تقویت سازمان دانش آموزی پرداخت که با استقبال مسئولان وزارتی، مدیران کل و معاونان پرورشی و فرهنگی و مدیران و کارشناسان سازمان دانش آموزی استانها مواجه شد.


شماره خبر : 51313 - دوشنبه 20 اردیبهشت 1400 ساعت 12:52:08
1400 copyright.