print


عملیات ساخت واحد تولیدی سه شرکت فناور در پارک علم و فناوری اردبیل آغاز شد

w w w . s h a h r k h a n . i r

اکبر بهنام جو

عملیات ساخت واحد تولیدی سه شرکت فناور و دانش بنیان در پارک علم و فناوری اردبیل با حضور استاندار اردبیل و مسئولان استانی آغاز شد.

اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در بازدید از سه شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان اردبیل ضمن اشاره به اهمیت و جایگاه اقتصاد دانش بنیان برای استان اردبیل گفت: تولیدات محصولات دانش بنیان و زیست بوم فناوری در استان طی سال گذشته شتاب بیشتری گرفته است.

وی با پرداختن به تلاش‌های شبانه روزی پارک اردبیل در ارائه خدمات به واحد‌ها و شرکت‌های دانش بنیان اضافه کرد: برای حل مشکلات بیکاری استان چاره‌ای جز نشر و گسترش کسب و کار‌های نوین نداریم.

استاندار اردبیل در بازدید اول از آغاز فاز دو ساختمان شرکت دانش بنیان رسا صدر الکترونیک سبلان که در حوزه الکترونیک و تولید پاوربانک فعال می‌باشد بیان کرد: این شرکت که در ابتدا به ساکن بصورت محدود فعالیت می‌کرد بعد از استقرار در پارک اردبیل و جذب حمایت‌های لازم و اخذ مجوز دانش بنیانی به صورت هدفمند در حال طی مسیر‌های پیشرفت و توسعه می‌باشد که تا دو ماه آینده فاز دوم تولیدات خود را شروع خواهد کرد.


شماره خبر : 51789 - یکشنبه 2 خرداد 1400 ساعت 16:14:44
1400 copyright.