print


نامزدهای انتخاباتی قانون‌مداری را رعایت کنند

w w w . s h a h r k h a n . i r

انتخابات

سیدعبدالله طباطبایی در چهارمین جلسه ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی استان اردبیل اظهار داشت: انتخابات و نقش آن در سرنوشت مردم بسیار با اهمیت بوده با توجه به نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات، قانون فصل‌الخطاب است و همه نامزدها و هواداران آن ملزم به رعایت و قوانین هستند.

وی افزود: پیشگیری و رصد تخلفات انتخاباتی لازم بوده و رصد میدانی و فضای مجازی انتخاباتی باید به صورت جدی از سوی نهادهای متولی انجام گیرد و هر گونه موارد تخلف را به منظور برخورد قاطع قانونی به مراجع قضایی گزارش کنند.

دادستان مرکز استان اردبیل با انتقاد از اقدامات برخی از مسؤولان در برخورد با خاطیان و اخلالگران نظم و امنیت بر لزوم انجام وظایف ذاتی و قانونی دستگاه‌ها و نهادها تاکید کرد.

طباطبایی عنوان کرد: همه مسؤولان با فراهم آوردن بسترهای امنیتی و آرامش لازم برای شهروندان، زمینه حضور حداکثری و پرشور مردم در انتخابات را فراهم نمایند.


شماره خبر : 52065 - پنج‌شنبه 6 خرداد 1400 ساعت 14:13:48
1400 copyright.