print


واریز مرحله دوم سود سهام عدالت

w w w . s h a h r k h a n . i r

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه مرحله دوم سود سهام عدالت قبل از عید قربان پرداخت می‌شود، گفت: آزادسازی مابقی سهام عدالت بستگی به شرایط بازار دارد و در صورتی که شرایط بازار مناسب باشد ۴۰ درصد باقیمانده آزاد خواهد شد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود : مرحله اول اواخر سال گذشته پرداخت شد و مرحله دوم قبل از عید قربان پرداخت می‌شود.

دلیل تاخیر پرداخت ۵۰ درصد دوم سود سهام عدالت اظهار کرد: موضوع این است که نمی‌خواهیم بر شرکت‌های سرمایه‌پذیر فشار وارد آوریم از سوی دیگر به دنبال آن هستیم که سریع‌تر این سود را به دست سهامداران برسانیم بنابراین به دلیل اینکه نمی‌خواهیم فشاری به شرکت‌ها وارد بیاوریم، تند پیش نمی‌رویم اما تا قبل از عید قربان مرحله دوم سود سهام عدالت پرداخت می‌شود.

وزیر اقتصاد درباره آزاد سازی ۴۰ درصد باقیمانده سهام عدالت گفت: آزادسازی مابقی سهام عدالت بستگی به شرایط بازار دارد و در صورتی که شرایط بازار مناسب باشد ۴۰ درصد باقیمانده آزاد خواهد شد


شماره خبر : 52344 - سه‌شنبه 11 خرداد 1400 ساعت 23:06:15
1400 copyright.