print


انجام ۳۵ هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی استان اردبیل

w w w . s h a h r k h a n . i r

 

جمعیت بازار

رامین صادقی در خصوص توزیع کالاهای اساسی در جلسه تنظیم بازار استان اظهار داشت: طی ۲ماه گذشته سالجاری مقدار ۱۱۰۱تن برنج ، ۱۱۷۰ تن شکر ،۴۲ تن گوشت قرمز و ۲۸۰۰ تن روغن خوراکی از جمله کالای اساسی تنظیم بازار می باشد که پس از جذب در سطح عرضه توزیع گردیده است.

وی در ادامه ضمن تشریح عمکرد حوزه نظارت و بازرسی سازمان صمت استان از تشکیل ۱۳۵۵ پرونده تخلف صنفی در طول دو ماه سالجاری خبر داد و گفت: از اول فروردین ماه تا پایان اردیبهشت ماه سالجاری بیش از ۳۵۶۷۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی اعم از تولیدی و توزیعی انجام شده که در جریان این بازرسی ها ۱۲۰۸ مورد پرونده تخلف صنفی به ارزش ۱۲۵ میلیاردو ۳۲۴ میلیون و ۶۲۲ هزارو ۷۴۵ ریال تشکیل و جهت رسیدگی و صدور رای به تعزیرات حکومتی استان ارسال گردید.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل تصریح کرد: در مدت زمان یاد شده ۱۱۰ مورد گشت مشترک با دستگاههای ذیربط در جهت مدیریت ، کنترل و تنظیم بازار صورت گرفته است.


شماره خبر : 52458 - پنج‌شنبه 13 خرداد 1400 ساعت 22:41:02
1400 copyright.