print


حضور حداکثری در انتخابات پشتوانه محکم برای منتخبین است

w w w . s h a h r k h a n . i r

اکبر بهنام جو

اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در جریان بازدید از شعبه اخذ رای مسجد قدس گفت: در حال حاضر مشارکت مردم در سطح استان گسترده بوده و اخذ رای بدون مشکل در حال انجام است.

او تصریح کرد: انتخاب رئیس جمهور و شورا‌های اسلامی شهر و روستا با پشتوانه مردمی بالا اقتدار کشور را در سطح جهان به نمایش می‌گذارد.

استاندار اردبیل اظهار کرد: دولت با پشتوانه قوی و شورا‌های اسلامی شهر و روستا نیز با حضور بالای مردم زمینه انجام اقدامات عمرانی را با قوت فراهم می‌کند.

بهنام جو تعداد واجدین شرایط رای دادن در استان را یک میلیون و هزار و ۴۷۰ نفر عنوان و تعداد ۲۳ هزار نفر از این واجدین شرایط را رای اولی اعلام کرد.

او بیان کرد: در شهر‌های استان اردبیل ۷۷۳ نفر برای ۲۶۷ کرسی و در روستا‌ها پنج هزار و ۵۲۱ نفر برای پنج هزار و ۴۰۷ کرسی اصلی و علی البدل با هم رقابت می‌کنند.


شماره خبر : 52976 - جمعه 28 خرداد 1400 ساعت 14:21:30
1400 copyright.