print


۸ روستا بازار در استان اردبیل راه‌اندازی می‌شود

w w w . s h a h r k h a n . i r

حمید صولت اظهار کرد: از اواخر سال گذشته راه‌اندازی روستا بازار در اردبیل و سایر شهرهای استان آغاز شده تا با ابتکار خاصی که سازمان تعاون روستایی انجام می‌دهد، این روستا بازارها در مناطق مختلف راه‌اندازی شود تا مردم بتوانند به راحتی و بدون واسطه کالاهای مورد نیاز خود را از جامعه تولیدکنندگان روستایی و عشایری تأمین کنند.

وی تصریح کرد: این روستا بازارها با شعار از مزرعه تا سر سفره راه‌اندازی می‌شود که هدف اصلی حذف واسطه‌ها و دلال‌هاست و قطعاً پروژه‌ای است که حمایت از تولیدکننده را به همراه دارد و در سطح استان و در شهرهای مختلف هشت پروژه فعال شده و امیدواریم با استقبال مردم در شهر اردبیل نیز دو شعبه جدید راه‌اندازی شود.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان اردبیل به نظام بهره‌برداری پایاب سدها در سطح استان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه رویکرد سازمان تعاون روستایی ایجاد نظام بهره‌برداری در قالب شرکت‌های تعاونی تولید روستایی، شرکت سهامی زراعی و کشت و صنعت‌های کوچک است، تمام تلاشمان بر این است تا در پایاب سه سد خداآفرین، عمارت و احمدبیگلو نظام بهره‌برداری را بر اساس همین الگو راه‌اندازی کنیم.

صولت افزود: در شمال استان با راه‌اندازی نظام بهره‌برداری زمینه شکل‌گیری ۶۸ تشکل فراهم می‌آید که تاکنون در این زمینه ۴۵ تشکل در قالب تعاونی تولید روستایی با اراضی زیر کشت ۲۸ هزار هکتار راه‌اندازی شده است.


شماره خبر : 53076 - یکشنبه 30 خرداد 1400 ساعت 14:14:52
1400 copyright.