print


زیرساخت طرح‌های اقتصادی خلخال آماده نیست

w w w . s h a h r k h a n . i r

 

علی نباتی روز شنبه در بازدید از طرح‌های گردشگری و اقتصادی خلخال افزود: برغم استقبال سرمایه‌گذاران طرح‌های سرمایه‌گذاری اقتصادی و سرمایه‌گذاری کلان در بخش گردشگری ضعف عملکرد اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان در تامین زیرساخت‌های موردنیاز و تعهد شده از سوی دولت موجب شده تا بسیاری از سرمایه‌گذاران ضمن مواجهه با افزایش هزینه احداث بلحاظ طولانی شدن زمان اجرا ، با نبود زیرساخت برای تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های خود مواجه شوند.

وی در بازدید از طرح گردشگری قصرهای چوبی برادران شاد در منطقه نمونه گردشگری ازناو اظهارکرد: تاکنون ۵۰۰ میلیارد ریال توسط سرمایه‌گذار برای این طرح هزینه شده ولی بدلیل نبود زیرساخت موردنیاز از جمله تامین آب و برق بهره‌برداری از آن به تعویق افتاده است.

وی با انتقاد از برخورد بانک عامل پرداخت کننده تسهلات بانکی به این طرح افزود: در حالی که ۲۵ میلیارد ریال تسهیلات بانکی در مقابل ۵۰۰ میلیارد ریال آورده سرمایه‌گذار به این طرح وام بانکی پرداخت شده ، بانک عامل بدون لحاظ شرایط قرارداد برای سرمایه‌گذار مشکل‌تراشی می‌کند.

نباتی گفت: مشکلات سایر طرح‌های گردشگری خلخال نیز مشابه است ، عملیات اجرایی فاز اول طرح گردشگری بام خلخال با ۱۸۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری پایان یافته ولی اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل نسبت به انجام تعهد خود در قابل تکمیل راه دسترسی به این طرح و ایجاد روشنایی در طول مسیر اقدام نمی‌کند.


شماره خبر : 53254 - شنبه 5 تیر 1400 ساعت 13:39:12
1400 copyright.