print


راه های روستایی آماده آسفالت هستند

w w w . s h a h r k h a n . i r

جاده بزرگراه

ابراهیمی معاون فرماندار شهرستان پارس آباد در این جلسه با بیان اینکه شهرستان پارساباد به لحاظ قطب کشاورزی بودن بن و دومین شهر پرجمعیت استان دارای بار ترافیکی و دولت تعداد صفر ها درون شهری و برون شهری می باشد گفت محصولات کشاورزی روستا ها برای خروج از مزارع و باغات نیازمند زیرساخت مناسب راه روستایی می باشد.

وی خواستار توجه وئژه به راه های روستایی شهرستان پارس آباد شد و گفت امیدواریم امسال عقب ماندگی سالهای گذشته نیز جبران و شاهد ارتقا زیر ساخت های حمل و نقل و کاهش تصادفات جاده ای باشیم.

وثوقی مدیرکل راهداری و  حمل و نقل و جاده ای استان از ابلاغ اعتبار بیش از ۱۱۲ میلیاردی برای حوزه راه های روستایی خبر داد و گفت محور عربلو به حاج عوض ، پارس آباد به گوشلو ، هزار کندی و ابراهیم کندی و رینگ دریاچه شهرک مغان و راه چند روستا و قشلاق در شهرستان آماده آسفالت است.


شماره خبر : 53326 - یکشنبه 6 تیر 1400 ساعت 20:10:12
1400 copyright.