print


خرید ماشین آلات برای راهداری اردبیل

w w w . s h a h r k h a n . i r

کانال آبرسانی و آبخیزدازی

ولی اسماعیلی اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها در مسیر توسعه متوازن و برقراری عدالت در مناطق روستایی ثمره مناسبی به همراه نداشته و باید در برنامه هفتم توسعه به دنبال راهکاری درست و منطقی در تمرکز تولید و ثروت در مناطق روستایی و عمران و آبادانی این مناطق باشیم.

وی خالی شدن روستاها را به مفهوم کاهش ظرفیت تولید و خوداتکایی در بخش‌های زیربنایی اعلام کرد و گفت: مهاجرتی که روستاییان به شهرها انجام می‌دهند نتایج رنج‌آور و فلاکت‌باری به همراه دارد که ثمره آن را در کاهش توان اقتصادی و اشتغال به عینه مشاهده می‌کنیم.

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل کشور برای بازدید از راه‌های مواصلاتی انگوت و گرمی افزود: خود مسئولان با سفر به این مناطق محروم از نزدیک عمق محرومیت و نداری را لمس می‌کنند و اذعان دارند که وضعیت راه‌ها، آب شرب و توسعه منطقی روستاها مسیری درست را نپیموده است.

اسماعیلی از تلاش برای تأمین اعتبار کافی با هدف روکش آسفالت و همچنین بهسازی و بازسازی محورهای مواصلاتی این شهرستان در مناطق شهری و روستایی تصریح کرد: قرار است اعتبارات لازم از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تأمین شود تا در فرصت فصل کاری طرح‌ها به سرانجام برسد.


شماره خبر : 54081 - چهارشنبه 23 تیر 1400 ساعت 14:13:28
1400 copyright.