print


نماز جمعه در اردبیل برگزار نمی‌شود

w w w . s h a h r k h a n . i r

نماز

 

 

حجت‌الاسلام علی زمزم  اظهار داشت: براساس اعلام وضعیت قرمز از سوی ستاد استانی مقابله با کرونا نماز جمعه فردا در اردبیل برگزار نخواهد شد.

وی با اشاره به وضعیت قرمز استان اردبیل افزود: نماز جمعه این هفته با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی فقط در ۶ شهر استان از جمله پارس آباد، بیله‌سوار، نیر، نمین، کوثر و شهر جعفرآباد اقامه خواهد شد.

مسئول روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه اردبیل با اشاره به این که حفظ سلامتی جان مردم بیشتر از هر مسئله‌ دیگری حائز اهمیت است گفت: باید در این زمینه ضوابط ستاد مقابله با کرونا را در اولویت قرار دهیم.

زمزم مهار و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا را مستلزم همراهی و همکاری عموم مردم دانست و این تصمیم برای حفظ سلامت نمازگزاران و کاهش تجمعات در استان اجرا می‌شود و تا رفع خطر شیوع گسترده این بیماری ادامه دارد.

وی تصریح کرد: امیدواریم با تلاش و همکاری مردم و نیز تلاش کادر درمان هر چه سریع‌تر کشورمان به آرامش برسد و بتوانیم فریضه نماز جمعه را به صورت منظم و مداوم در استان برگزار کنیم.


شماره خبر : 55467 - جمعه 22 مرداد 1400 ساعت 13:57:37
1400 copyright.