print


نزدیک به ۵۰۰۰ تن گاز مایع در استان اردبیل توزیع شد

w w w . s h a h r k h a n . i r

سیدحجت مدنی درباره توزیع الکترونیکی گاز مایع در منطقه اظهار کرد: در چهار ماه نخست سال‌جاری، چهار هزار و ۹۳۹ تن گاز مایع در استان تامین و توزیع شده که در قیاس با مدت مشابه سال قبل ۱۹ درصد کاهش داشته است.

مدنی هدف از اجرای این طرح را تامین رفاه شهروندان، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه و استفاده غیرمجاز از گاز مایع و نیز ساماندهی توزیع فرآورده‌های نفتی با استفاده از کارت بانکی سرپرستان خانوار در همه شهرستان‌های زیر پوشش منطقه اعلام کرد.

مدیر منطقه اردبیل تاکید کرد: با اجرای این طرح، توزیع گاز مایع از طریق ثبت نام در سامانه تجارت آسان به آدرس NEWTEJARATASAN.NIOPDC.IR اجرایی خواهد شد و افرادی که تاکنون در این سامانه ثبت نام نکرده‌اند، می‌توانند بدون مراجعه حضوری در این سامانه ثبت‌نام کنند و سیلندر گاز مایع مورد نیاز خود را با نرخ مصوب وزارت صمت (صنعت، معدن و تجارت) از طریق کارتخوان و با دریافت رسید سوخت خریداری کنند.


شماره خبر : 55892 - دوشنبه 1 شهریور 1400 ساعت 13:48:44
1400 copyright.